Delivery time 2-5 working days

Studenten

Hurra hurra! Det er en utrolig følelse å ta studenten så derfor bør du matche det men en utrolig gave til studenten. Endelig er du ferdig med studiene, ser frem til arbeidslivet og tjener penger, eller du velger et veldig interessant emne å lese mer om. Vi har samlet alle produktene som en nyutdannet student kan ha nytte av, for mange av dem flytter dessverre ut, eller bør vi fjerne ordet "dessverre"?


Det klassiske, men mest nyttige du kan gi i gave til en student er iskremserier, porselensserier eller et bestikksett. Vi har massevis av stilige, stilige og elegante glass, vinglass, champagneglass og drikkeglass som du kan matche til elevens personlighet. Velg da hvite og stilige porselensskåler, tallerkener og ramekins, for det kan du matche alt med. Sist men ikke minst, velg solid bestikk i fantastisk kvalitet i rustfritt stål som varer evig.


Men det er det kjedelige og praktiske. Gi bort spill som eleven kan bruke på festene sine eller morsomme eller motiverende gavebøker som " du klarer alt".


Litt finere innredning trengs også. Det kan være veldig tørt og tomt i en ny leilighet, så sett litt lys i rommene med vår stilige og moderne lampe SPEKLER eller pynt fargerikt med et teppe på sofaen eller en sommerlig brett ÄNGEN. Alt dette for studenten og mer finner du hos Lagerhaus!

Loading products......

Upp upp upp!

Lagerhaus is the interior design chain with a twinkle in the eye and a heart in the right place. We offer a wide range of affordable and smart products for the home and the party. Interior details, storage products, glassware, crockery, gift bags, wrapping products, party items and much, much more - everything you need to create a happy place!

We use cookies to make this site work better for you.

Read more about our Cookie policy.