Delivery time 2-5 working days

Best products for the midsummer party

Vem älskar inte midsommar? Midsommar kan vara en av det mest efterlängtade högtider vi har här i Sverige, vilket inte är så konstigt, så därför har vi samlat de bästa produkterna till midsommarfesten. Många förknippar högtiden som startskottet för sommaren, vänner och familj samlas och dansar runt midsommarstången och det bjuds på massa god mat.


Spana in våra populära glas och porslinserier för en härlig midsommardukning. Ska du ha en större fest kan det vara ett enklare alternativ att ha engångsartiklar så som engångsmuggar och engång tallrikar för att slippa lika mycket disk. Snapsglasen är viktiga oavsett om du dricker alkoholfritt eller inte, ett fint tårtfat är ett måste till den gräddiga jordgubbstårtan och ett rymligt serveringsfat är bra att ha för all god mat.


Precis som dukningen är dekorationerna minst lika viktiga. Samla blommor och sätt i någon av våra fina vaser, dekorera med somriga servetter och pynta med festliga serpentiner eller vimplar. Dekorera en midsommarfest kan man göra på många olika sätt, här är det bara fantasin som sätter gränser!

Vi har de bästa produkterna till midsommarfesten, spana in sortimentet online eller i någon av våra Lagerhaus butiker!

Loading products......

Upp upp upp!

Lagerhaus is the interior design chain with a twinkle in the eye and a heart in the right place. We offer a wide range of affordable and smart products for the home and the party. Interior details, storage products, glassware, crockery, gift bags, wrapping products, party items and much, much more - everything you need to create a happy place!

We use cookies to make this site work better for you.

Read more about our Cookie policy.